عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 19 / 12 / 1392
بازدید : 513
نویسنده : sharef zadeh
خیلی شنیده ایم که می گویند پیش بینی فلان کار یا اتفاق سخت است و به راحتی نمی شود آینده آن را دید. البته که در بسیاری از موارد همین طور است اما برخلاف تصور عده ای که ازدواج را هندوانه سربسته می دانند در ازدواج دست شما برای پیش بینی باز است؛ آن هم به وسیله بررسی نوع رفتار دو فرد پیش از ازدواج...

 

ازدواج موفق

 

صاحب نظران معتقدند که یک شاخص ارزشمند، که می توان بر اساس آن آینده یک ازدواج را پیش بینی کرد، کیفیت رفتار افراد پیش از ازدواج است و تقویت 6 عامل در زندگی مشترک که در ادامه به آن اشاره می شود.

به زبان ساده تر، میزان آشنایی و تسلط افراد بر این عوامل شاخص خوبی است که پیش بینی کنیم، زندگی مشترک افراد چقدر موفق خواهد بود.

مشاوران ازدواج می گویند فردی که می خواهد ازدواج کند، ابتدا باید شناخت کاملی از رفتارها و خصوصیت های اخلاقی فرد مورد نظرش داشته باشد و سپس در جلسات خواستگاری به بررسی این موارد بپردازد که آیا او و همسر آینده اش انتظارات واقع بینانه ای از مشکلات ازدواج دارند؟ آیا می توانند مشکلات و اختلاف نظرهایشان را بدون تعارض و تنشی جدی حل کنند؟ آیا شخصیت همسرش را می شناسد و احساس خوبی نسبت به شخصیت او دارد؟ توافق هایشان در زمینه های مختلف تا چه حد است؟ و در نهایت آیا می توانند در زندگی مشترک نقشی برابر ایفا کنند یا خیر؟ با بررسی این عوامل و یافتن پاسخی دقیق در این زمینه می تواند تا حدودی آینده ازدواج را پیش بینی کرد.

به طور کلی، رفتار دو نفر پیش از ازدواج شاخص خوبی است برای این که پیش بینی کنیم که ازدواج آن ها موفق خواهد بود یا نه؟! محققان به این نتیجه رسیده اند که زوجین شاد و راضی که با طیب خاطر و رضایت زندگی مشترک خود را شروع می کنند، کسانی هستند که انتظارات واقع بینانه ای از مشکلات ازدواج دارند، خوب ارتباط برقرار می کنند، تعارض ها را به شکل مناسب حل می کنند، احساس خوبی از شخصیت همسر خود دارند، بر سر ارزش های اخلاقی و مذهبی با یکدیگر توافق دارند و نقشی برابر در ارتباط با هم ایفا می کنند.

 

توضیح هر کدام از این موارد به طور مجزا در ادامه بیان شده است.

1 - داشتن انتظارات واقع بینانه از ازدواج: زوج های موفق با خوش باوری و ساده لوحی به سوی ازدواج گام برنمی دارند. آن ها مشکلات ازدواج را نادیده نمی گیرند و متوجه هستند که «زندگی» همیشه ساده و بدون مشکل نخواهد بود و نیست. بیشتر زوج های موفق بر این نکته وقوف دارند که در صورتی زندگی خوشایندی خواهند داشت، که با هم برای این زندگی تلاش کنند.

 

2 - آشنایی با مهارت های ارتباط سالم: توانایی ابراز و بیان به طور موثر، برای ازدواج موفق امری حیاتی است. مهارت های ارتباط مثبت از زمره مهم ترین مهارت های ارتباطی است که همسران می توانند آن را فرا گیرند و در بهبود آن تلاش کنند.

مشاوران ازدواج می گویند فردی که می خواهد ازدواج کند، ابتدا باید شناخت کاملی از رفتارها و خصوصیت های اخلاقی فرد مورد نظرش داشته باشد و سپس در جلسات خواستگاری به بررسی این موارد بپردازد که آیا او و همسر آینده اش انتظارات واقع بینانه ای از مشکلات ازدواج دارند؟

 

 

 

3 - حل تعارض ها به شکل مناسب : نداشتن توافق در مورد برخی امور، در هر ارتباطی اجتناب ناپذیر است. همسران بی شک بر سر تمام امور با هم توافق ندارند، اما لازم است که بدانند و یا بیاموزند که چگونه با وجود تعارض ها با موفقیت کار کنند و اثربخش باشند. هر چند در نظر گرفتن اختلاف نظرها و تعارض ها و حل آن پیش از ازدواج به همسران شانس بیشتری برای زندگی شادتر خواهد داد.

 

4 - داشتن احساس خوب از شخصیت همسر خود: بسیار مهم است که صادقانه و از صمیم قلب فردی را که با او قصد ازدواج دارید، دوست بدارید. یا به عبارت دیگر، همسر شما باید همانند بهترین و صمیمی ترین دوست شما باشد. البته نه به این معنی که بعد از ازدواج دیگر به دوستان صمیمی نیازی ندارید، بلکه منظور این است که هر چه ویژگی های همسرتان بیشتر به گونه ای باشد که در جرگه دوستان صمیمی قرار گیرد، ارتباط موفق تر و شادتری خواهید داشت. دوست داشتن شخصیت همسر، عامل مهمی در ارتباط سالم است.

توافق کردن

 

5 - توافق بر سر ارزش های اخلاقی و مذهبی: همسران موفق، با داشتن باورهای مشترک، احساس صمیمیت و نزدیکی بیشتری می کنند و معمولاً درباره ارزش ها و باورهای اخلاقی و مذهبی دارای توافق عام و کلی هستند. ارزش های مشترک، بنیان و پایه ای مهم برای بنای ارتباط همراه با مراقبت و پایداری است.

 

6 - داشتن نقش برابر در ارتباط با یکدیگر: همسران موفق به یکدیگر اجازه می دهند تا علایق فردی و توانمندی های بالقوه خود را رشد دهند. برای آن ها مهم است که همسرشان همانی شود که می تواند باشد. آن ها یکدیگر را به داشتن روابط خویشاوندی و حفظ دوستی های قدیمی تشویق می کنند، چرا که این گونه روابط، زندگی را پربارتر می سازد و به آن غنا می دهد. همسران شاد می توانند رضایت را در تمام موقعیت ها درک کنند.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 733
بازدید دیروز : 733
بازدید هفته : 1734
بازدید ماه : 4308
بازدید کل : 1239131
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com